



AGENDA

Meeting Date: Monday 24 March 2025

Meeting Time: **2pm to 4pm** Meeting Venue: **MS Teams**

Invited: Jeremy Boxall, Graham Rusling, Anne Beecham, Richard Dickenson, Anne Rillie, Amanda Corp, Charles Tassell, Mark Lawrence, Robert Peel, Sarah Barker, Theresa Trussell, Perry Cole, Rachel Carley, Andy Hutchinson.

Minutes: Serena Mitchell-Burns

Meeting Start		JBox	Start	14:00
1.	Welcome and apologies:	JBox	5 minutes	14:05
2 . 09	Minutes and matters arising from the last meeting on: December 2024	JBox	5 minutes	14:10
3. a)	Membership (standing item): Tourism member	GR	5 minutes	14:15
4. a) b) c) d) e)	Development sites (standing item): Lower Thames Crossing Stonestreet Solar Highstead Park South Faversham Amendments to housing supply requirements	JBox & RD	20 minutes	14:35
	Least Restrictive Access: Lived Experience Session Sustrans project to remove limitations to the National Cycle Network	GR	15 minutes	15:10

6. PROW Update	GR	20 minutes	15:30
 a) National Highways – Designated funds projects b) Definitive Map – Cut-off date repeal c) Design guidance: Fencing PROW Solar Parks Vinyards PRoW Structures 			
7. King Charles III England Coast Path (standing item):	GR	5 minutes	15:35
a) General progress.b) Sheppey opening			
8. Correspondence (standing item):	JBox	5 minutes	15:40
9. Any Other Business:	All	9 minutes	15:50
a) Local Government Review			
Future Meeting Items:		1 Minute	15:59
Meeting Close		Finish	16:00

Next meeting:

Date: Monday 02 June 2025 Time: 2pm to 4pm Venue: To Be Confirmed