

## **AGENDA**

Meeting Date: Monday 09 September 2024

Meeting Time: 2pm to 4pm

Meeting Venue: Aldington Village Hall, Roman Road, Aldington, Ashford, TN25 7EE

**Invited:** Jeremy Boxall, Graham Rusling, Anne Beecham, Richard Dickenson, Anne Rillie, Amanda Corp, Charles Tassell, Mark Lawrence, Robert Peel, Sarah Barker, Theresa Trussell, Perry Cole, Rachel Carley, Andy Hutchinson, Jenny Bowen, Kate Beswick.

Minutes: Serena Mitchell-Burns

Prior to the Forum there will be a site visit to Stone Street Solar. Meeting at the Village Hall at 12:15pm

Stonestreet Green Solar - Project information (planninginspectorate.gov.uk)

Meeting Start				14:00
1.	Welcome and apologies:	JBox	05 minutes	14:05
2.	Minutes and matters arising from the last meeting on: 03 June 2024	JBox	05 minutes	14:10
3.	Membership (standing item):	GR	05 minutes	14:15
4.	Stone Street Solar Farm site visit – Discussion	JBox/ KB	40 minutes	14:55
5.	Fencing / Enclosure of Public Rights of Way	GR/ JBox	30 minutes	15:25
6.	Development sites (standing item):	All	10 minutes	15:35



7. Public Rights of Way Update	GR	10 minutes	15:45	
<ul> <li>a) Fragmentation analysis (ATE Capability fund).</li> <li>b) Gravesham LTC designated funds projects.</li> <li>c) KCIII ECP – Plough Road.</li> </ul>				
8. Correspondence (standing item):	JBox	05 minutes	15:50	
9. Any Other Business:		10 minutes	16:00	
Next meeting:				
Date: 09 December 2024				
Time: 2pm to 4pm				
Venue: MS Teams				
Meeting Close				

